U wilt iemand natuurlijk graag leren kennen voordat u besluit om uw boodschap door die stem te laten vertellen. Laat ik mezelf daarom eerst eens fatsoenlijk voorstellen. 
Sinds begin jaren '90 ben ik actief als professional in de landelijke media. Al naast mijn studie aan de school voor journalistiek werkte ik als verslaggever voor diverse radioprogramma's. Na het behalen van het diploma ging mijn carrière bij toeval richting televisie.

De afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij de redactie, verslaggeving en itemregie van diverse TV-genres, van actualiteiten tot entertainment. Bij een deel van de programma's was ik ook voor het verzorgen van de voice-overs verantwoordelijk. Door mijn redactionele ervaring ben ik ook zeer goed in staat om de inhoud, stijl en grammatica van teksten te corrigeren of aan te passen.

Sinds enkele jaren ben ik actief als voice-over voor diverse projecten. Ik ben te horen in commercials, videoproducties, maar bijvoorbeeld ook in een tentoonstelling in een museum.